KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Çukurhisar Ortaokulu

Ara

Projenin amacı; :Okullarda yapılacak söz varlıpını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili daha iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesinin amaçlamaktadır.

Bu sayade öğrencilerimiz dilimizin seçlin ve özgün eserlerini tanıyacak , eserlerimzde geçen sözcüklerin derinliklerini öğrenecek;milletimizin kültürünü, birikimini,düşünce dünyasını ve hayat tarzınısöz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Ara

12 Aralık 2023 Salı Startfen

27 Aralık 2023 Çarşamba Omage

12 Ocak 2024 Çarşamba Nartest

20 Şubat 2024 Salı Omage

20 Mart 2024 Çarşamba Starfen

18 Nisan 2024 Perşembe Ankara

24 Mayıs 2024 Cuma Nartest

Kas

İlimiz genelinde Kızılay’ın çalışmaları hakkında öğrenciler vasıtasıyla toplumun bilgi sahibi olmasını sağlamak, acil durumlar ve insani yardım konusunda bilinçlenme sağlayarak doğal afetler sonrası toplumsal dayanışmayı teşvik etmek, öğrencilerin gelecekte daha bilinçli ve etkili bir şekilde topluma hizmet etme yeteneklerini desteklemek, öncelikli olarak depremden etkilenmiş olan öksüz, yetim çocukları psikolojik ve sosyal açıdan güçlendirmek, afetten etkilenen topluluklara yönelik sosyal yardım mekanizmalarının aktif olarak kullanılmasını sağlamak ve toplumda kan bağışı bilinci oluşturmak  amacıyla "Birlikte Daha Güçlüyüz Projesi"nin uygulanmasının İl Milli Eğitim Müdürlüğünce uygun görülmüştür.

Başvurusu kabul edilen öğrenci listemiz...