KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Çukurhisar Ortaokulu

0(344) 282 13 37
ÇUKURHİSAR KÖYÜ/ONİKİŞUBAT/KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğini sevgiyle yürüten , evrensel bilgiye koşan, alanında ihtiyaçları karşılamada gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış teknik insan gücünü yetiştiren, uluslararası düzeyde saygın bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
1.Okulun tüm kademelerinde başarılı olmak 2. Çevremize faydalı olmak 3. Öğrencileri hedeflere uygun olarak yetiştirmek 4. Kendini ve çevresini önemseyen bireyler yetiştirmek 5. Okulla ilgili tüm tarafların beğeneceği, ilgiyle takip edebileceği bir ortam oluşturmak.
Başarılar
Elde edilen en büyük başarı; 2010 sbs de bir öğrencimiz Anadolu öğretmen lisesini kazandı. 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında 1 öğrencimiz bursluluk sınavını kazanmıştır.2021-2022 Eğitim Öğretim yılında 3 öğrencimiz bursluluk sınavını kazanmıştır.
Öğretim Şekli :Tekli
kalorifer
Köy servisleri ile ulaşım sağlanıyor. Pazar günleri servisler çalışmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Etrafı yüksek dağlarla çevrili çukurda kalan bir alana sahip ve köyde 3 tane hisar olmasından dolayı da Çukurhisar adını almıştır.Sert karasal iklim görülmektedir. Köylülerin büyük çoğunluğu gurbetlerde çalışmaktadır. Ayrıca köyün geçim kaynakları tarım ve hayvancılıktır.
50 km
Her yıl Mayıs ayında okulumuzda farklı branşlarda turnuvalar düzenlenmektedir.