KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Çukurhisar Ortaokulu

Birlikte Daha Güçlüyüz Projesi

İlimiz genelinde Kızılay’ın çalışmaları hakkında öğrenciler vasıtasıyla toplumun bilgi sahibi olmasını sağlamak, acil durumlar ve insani yardım konusunda bilinçlenme sağlayarak doğal afetler sonrası toplumsal dayanışmayı teşvik etmek, öğrencilerin gelecekte daha bilinçli ve etkili bir şekilde topluma hizmet etme yeteneklerini desteklemek, öncelikli olarak depremden etkilenmiş olan öksüz, yetim çocukları psikolojik ve sosyal açıdan güçlendirmek, afetten etkilenen topluluklara yönelik sosyal yardım mekanizmalarının aktif olarak kullanılmasını sağlamak ve toplumda kan bağışı bilinci oluşturmak  amacıyla "Birlikte Daha Güçlüyüz Projesi"nin uygulanmasının İl Milli Eğitim Müdürlüğünce uygun görülmüştür.

Başvurusu kabul edilen öğrenci listemiz...

22-11-2023

Yayın: 22.11.2023 - Güncelleme: 22.11.2023 09:48 - Görüntülenme: 43